Mainos
Mainos

Nainen tappoi sidotun poikaystävänsä moottorisahalla seksin aikana – murhasyyte hylättiin

Saksalainen Gabi P. on välttynyt murhatuomiolta, vaikka hän surmasi poikaystävänsä moottorisahalla seksiaktin aikana. Saksalaisen tuomioistuimen mukaan ei pystytty todistamaan aukottomasti, että nainen olisi suunnitellut surmatyötä etukäteen, kertoo The Local.

Surman uhri, Alex H., oli ollut surmahetkellä sidottuna. Silmillään hänellä oli ilmastointiteipillä peitetyt uimalasit, kun tuomittu painoi moottorisahalla häntä kahdesti kaulaa  ja kerran rintaa vasten kuolettavasti.

Murhatuomiota puolisivat se, että mies oli tekohetkellä sekä puolustuskyvytön että täysin tietämätön tapahtumista tulevista.

Tuomarin mukaan syyttäjä ei kuitenkaan pystynyt todistamaan, että tuomittu olisi suunnitellut moottorisahan käyttöä etukäteen. Mahdolliseksi jäi, että hän olisi ottanut sen käteensä ilman etukäteissuunnittelua.

Oikeudenkäynnissä ilmeni, että moottorisaha oli jäänyt pariskunnan käyttämään makuuhuoneen sattumalta remontin takia.

Tuomittu itse sanoo, ettei muista tappoa edeltäneitä tapahtumia. Hän kertoo ainoastaan muistavansa työntäneensä moottorisahaa poikaystäväänsä kohti. Gabi P. tuomittiinkin taposta 12,5 vuodeksi vankeuteen.

Rikos tapahtui jo vuonna 2008, mutta miehen ruumis löydettiin vasta viime vuonna. Se oli ollut tämän ajan haudattuna pariskunnan puutarhaan.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme