Mainos
Mainos

Näinkin voi käydä autoillessa — vai voiko? Katso video

Voiko Youtubessa näkemäänsä luottaa? Toissapäivänä Youtubeen ladattu hurja video autolle tapahtuvasta onnettomuudesta on herättänyt palvelussa kiivaan väittelyn siitä, onko video aito vai ei.

Videolla autoilija kuvaa ajoaan tiellä, kun kesken matkan tukki lennähtää rajusti läpi auton ikkunasta. Videon lataajan mukaan autoa ajanut Wendy Cobb ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Videon on nähnyt muutamassa päivässä yli puoli miljoonaa katsojaa. Tuhannet ovat intoutuneet vääntämään peistä videon aitoudesta.

Videota huijaukseksi väittävät ihmettelevät muun muassa sitä, että auton kuljettaja ei päästä äännähdystäkään tukin yhtäkkiä iskeytyessä autoon. Moni miettii myös, miksi kuljettaja ylipäätään kuvasi ajaessaan.

Videon aitouden puolestapuhujat toteavat sen sijaan, että videon väärentäminen olisi yksinkertaisesti liian kallista ja vaivalloista. Osa toteaa kuitenkin, että kyseessä voi hyvinkin olla stunt-temppu.

– Nettilogiikkaa: Jos joku näyttää aidolta, niin se ei voi olla totta, eräskin videon nähnyt veistelee.

(MTV3)

Aito vai ei? Katso video

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme