Mainos
Mainos

Naisella tietämättään luoti päässä 12 vuoden ajan

Albanialainen nainen on kokenut melkoisen yllätyksen kuultuaan kantaneensa luotia päässään 12 vuoden ajan. Nainen ei ollut koko aikana lainkaan tietoinen poskiluunsa takana sijainneesta luodista.

Nainen kertoo uutistoimisto Reutersille, että häntä oli ammuttu maassa vallinneiden levottomuuksien aikana vuonna 1997. Levottomuuksien aikaan monet mielenosoittajat olivat ammuskelleet ilmaan.

Nainen oli ollut nukkumassa, kun häneen osui luoti.

-Olin veren peitossa ja luulin jo saaneeni surmani. Lääkäri sanoi haavaa puhdistaessaan luodin menneen sisään ja samantien ulos. Olin tuolloin 28 -vuotias enkä tiennyt päässäni olleesta luodista 12 vuoteen, nainen kertoo.

Viikko sitten nainen kuitenkin sai kivuliaan kohtauksen ja röntgenkuvat paljastivat yllättäen 2,8 senttiä pitkän luodin.

Albanialaisesta sotilassairaalasta kerrotaan, että itse leikkausoperaatio ei tule olemaan ainutlaatuinen, mutta luodin huomaaminen vasta näin pitkällä viiveellä on sangen erikoista.

(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme