Mainos
Mainos

Nainen heitti hain ulos altaasta – hätkähdyttävä video loksauttaa suut auki

Australiassa Sydneyssä uimaan mennyt nainen on päässyt otsikoihin ja hullaannuttanut sosiaalisen median varsin riuskilla otteillaan. Asiasta kertoo BuzzFeedNews.

Huomattuaan hain merivesialtaassa nainen ei suinkaan pötkinyt pakoon, päin vastoin: Hän tarrasi haista rohkeasti kiinni ja palautti sen läheiseen mereen.

– Aion mennä tsekkaamaan, mikä tyyppi se oikein on, Melissa Hatheierin kerrotaan sanoneen.


Seuraavaksi hämmästyneet katsojat saivat nähdä, kun Hatheier otti haita evästä kiinni ja laittoi sen polviensa väliin. Sitten hän heivasi terävähampaisen eväkkään takaisin mereen. 

Tapaus sattui ulkoilma-altaassa Oak Parkissa Cronullassa. Melissa Hatheier kertoi uutistoimisto ABC:lle viettävänsä vesielämää uimalla ja surffaamalla säännöllisesti. Hän työskentelee kiinteistönvälitystoimistossa, jossa hän on saanut tapauksen jälkeen lempinimen "sisäinen hainvartija".

Uutissivusto BuzzFeedNews muistuttaa, että yleisesti ottaen hain poistaminen vedestä ei ole suotavaa, eikä Melissa Hatheierin toimintaa kannata lähteä kopioimaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme