Mainos
Mainos

Naiselle vakavia aivovaurioita drinkistä suositulla lomasaarella

Australialaisnainen on saanut vakavia munuais- ja aivovaurioita nautittuaan drinkkiä paikallisessa ravintolassa Indonesialle kuuluvalla Balin saarella.

Sydney Morning Herald -sanomalehti kertoo, että 25-vuotiaan hoitajan munuaiset olivat pettäneet äkillisesti hänen juotuaan riisiviinistä ja mehusta tehtyä juomasekoitusta. Juoma on suosittua lomalaisten keskuudessa.

Naista on hoidettu tehostusti pian kolmisen viikkoa sekä Balilla että nyt Australiassa. Hän on yhä tajuttomana.

Vakavasti sairastuneen naisen oireiden epäillään johtuvan metanolista, jota tavallisesti käytetään jäänestoon ja maaleihin. Naisen äidin mukaan tyttären elimistöstä on löytynyt metanolijäämiä.

Vuonna 2009 Balilla 25 ihmistä kuoli nautittuaan samaista juomaa, joka sisälsi niin ikään metanolia.

– Olimme matkalla hotellille, kun tyttö alkoi voida huonosti. Hänelle tuli kovia kipuja ja hänen puheensa alkoi mennä puuroiseksi. Lääkärit eivät vielä pysty sanomaan, millaisia pitkäaikaisvaikutuksia myrkytyksestä tytölle jää, äiti kertoo Sydney Morning Herald -lehdelle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme