Mainos
Mainos

Naisen varastosta löytyi kuusi kuollutta vauvaa – yksi oli valettu sementtiin

42-vuotias kanadalaisnainen on todettu syylliseksi kuuden vauvan ruumiin piilottamiseen. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.  

Winnipegiläinen Andrea Giesbrecht ei poliisitutkinnan aikana suostunut antamaan DNA-näytettään. Poliisi sai kuitenkin näytteen terveyssiteestä Giesbrechtin kotoa. DNA-näytteen mukaan hän on kuuden kuolleena löydetyn vauvan äiti. Kaikki lapset olivat todennäköisesti syntyneet elossa.

Giesbrecht todettiin eilen syylliseksi kuuden vauvan ruumiin piilottamiseen varastokaappiin. Viisi poikaa ja yksi tyttö olivat syntyneet raskausviikoilla 36-42.

– Kaikki lapset syntyivät tiettävästi elävinä. Todisteita komplikaatioista raskauksien aikana ei ole, tuomari Murray Thompson sanoi todettuaan Giesbrechtin syylliseksi kuolleiden lasten ruumiiden kätkemiseen.

Rikoksista voi saada kustakin kaksi vuotta vankeutta eli yhteensä 12 vuotta. Giesbrecht ei saanut syytteitä murhasta, koska lasten jäänteet olivat niin huonossa kunnossa, ettei kuolinsyitä pystytty selvittämään.

Yksi ruumiista oli valettu sementtiin, toinen oli valkoisen jauheen peitossa. Ruumiita oli muovipusseissa rojujen keskellä varastossa. Giesbrecht oli vuokrannut  varaston tyttönimellään ja väärällä osoitteella.

Vauvojen ruumiit löytyivät, kun Giesbrecht ei ollut maksanut varastotilastaan vuokraa. Varastotilan tavaran huutokaupasta vastaava henkilökunta teki karmean löydön. 

Nainen sai asiasta syytteen vuonna 2014. Hän tunnusti syyllisyytensä oikeudenkäynnissä huhtikuussa. Tuomio tapahtuneesta tuli eilen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme