Mainos
Mainos

Naiset yrittivät salakuljettaa huumeita tukassaan

Espanjan poliisi on pidättänyt kaksi naista kokaiinin salakuljetuksesta Madiridin Barajasin lentokentällä.

18- ja 28-vuotiaat naiset lensivät Brasiliasta Espanjaan erillisinä päivinä ja olivat piilottaneet yli kilon kokaiinia peruukkeihin.

Poliisin mukaan huumeet oli piilotettu kuuteen erilliseen pakettiin, joita piti paikoillaan musta sukka ja teippi, jotka kiinnittivät paketin pitkätukkaiseen kiharaiseen peruukkiin huomaamattomasti. 

Viranomaiset ovat huolestuneet peruukkien käytöstä salakuljetuksessa, koska huumepaketteja on poliisin mukaan hyvin vaikea huomata lähes aitoa hiusta muistuttavien peruukkien alta. 

Espanja on yksi pääovista Latinalaisen Amerikan kokaiinin salakuljetusrenkaille. Espanjalaiset viranomaiset takavarikoivat yli 20 tonnia kokaiinia vuonna 2012. Se oli noin 40 prosenttia kokaiinista koko Euroopassa. 

Huumeiden salakuljettajat yrittävät mitä oudoimpia keinoja salakuljetukseen. Viime vuosina poliisi on löytänyt huumeita muovibanaaneista, ruusuista ja tekojalasta. 

Viime kuussa espanjalainen poliisi pidätti columbialaisen eläinlääkärin, joka yritti salakuljettaa nestemäistä heroiinia koirien sisällä. Mies oli leikkauttanut rottweilerin ja labradorinnoutajan pentujen vatsojen sisälle muovipussit täynnä huumetta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme