Mainos
Mainos

Naisopettaja viekoitteli teinejä, sai kuusi vuotta vankeutta

Entinen peruskoulun naisopettaja on saanut kuuden vuoden vankeustuomion sekaannuttuaan nuoriin poikiin Etelä-Carolinan osavaltiossa Yhdysvaltain itärannikolla.

Oikeuden mukaan 24-vuotias naisopettaja oli ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä viiden 14- ja 15-vuotiaan pojan kanssa. Naimisissa oleva nainen oli tapaillut poikia mm. koulun tiloissa, motellissa sekä puistoissa.

Osa uhreista kävi samaa koulua, missä nainen opetti seitsemäsluokkalaisia. Poliisi alkoi tutkia tapausta viime vuonna, kun koulun henkilökunta sai käsiinsä naisen yhdelle oppilaalle kirjoittaman kirjeen. Nainen sai potkut toimestaan ja joutui syytteeseen. Tiistaina oikeus tuomitsi hänet kuudeksi vuodeksi vankeuteen.

Psykiatrin lausunnon mukaan opettaja ei ole pedofiili, vaan lapsimainen henkilö, joka kärsii persoonallisuushäiriöstä. Papin tyttärenä hän oli elänyt suojattua elämää, mutta ei ollut päässyt kunnolla itsenäistymään vanhemmistaan.

Kyseessä on jo toinen tuomittu oppilaisiin sekaantunut naisopettaja lyhyen ajan sisällä saman piirikunnan alueella Etelä-Carolinassa. Viime vuoden kesäkuussa 36-vuotias naisopettaja sai 10 vuoden tuomion harrastettuaan seksiä 11-vuotiaan oppilaan kanssa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme