Mainos
Mainos

Naista pidettiin seksiorjana Ruotsissa

Örebron poliisi tutkii poikkeuksellista rikosta, kun kolmekymppinen intialaisnainen saapui perjantaina poliisiasemalle ja kertoi olleensa Ruotsissa kolme vuotta seksiorjana ja prostituoiduksi pakotettuna.

Tapaus on hankala, sillä poliisi ei ole saanut selvitetyksi naisen taustoja. Uhri on kertonut tulleensa hyväksikäytetyksi asunnossa, jonka sijaintia hän ei kuitenkaan ole osannut kertoa. Nainen oli poliisiasemalle tulleessaan järkyttynyt ja riutunut, kertovat Expressen-lehden verkkosivut. Tapausta tutkitaan ihmiskauppana.

Expressenin haastattelema Ruotsin poliisin ihmiskauppa-asiantuntija Kajsa Wahlberg pelkää, että satoja naisia saatetaan pitää Ruotsissa seksiorjina vastoin tahtoaan. Suurin osa heistä on kotoisin Baltiasta, Venäjältä ja Puolasta. Wahlbergin mukaan tämä on ensimmäinen kerta kun Ruotsissa paljastuu intialaisnaisen pakottaminen prostituutioon.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme