Mainos
Mainos

Naista suudellut nainen heitettiin ulos laivan yökerhosta

Ruotsalaisnainen väittää, että hänet heitettiin ulos Viking Linen Cinderella-laivan yökerhosta, koska hän oli suudellut toista naista.

Nainen kertoo Aftonbladet-lehdelle, että hänet ulosheittänyt vartija sanoi, ettei varustamo hyväksy tyttöjen lääppimistä. Välikohtaus sattui Tukholman ja Maarianhaminan välillä liikennöivässä Cinderellalla.

- Vartija otti käsivarrestani kiinni ja sanoi, että olin pukeutunut liian provosoivasti ja että näytin prostituoidulta, nainen kertoo.

Ruotsalaisnainen on asiasta vihainen ja ihmettelee, mitä väliä sillä on, suuteleeko hän miestä vai naista.

Aftonbladetin haastattelema Viking Linen tiedottaja Helena Kneck sanoo, että heidän käsityksensä tilanteesta on toisenlainen. Kneck kertoo puhuneensa kyseisen vartijan kanssa, jonka mielestä tilanne ei ollut lainkaan dramaattinen.

Knacin mukaan muut asiakkaat olivat valittaneet ruotsalaisnaisen ja tämän seurueen käytöksestä, johon vartija oli puuttunut.

Kneck sanoo, että nainen saa suudella toista naista Viking Linellä, kunhan se ei häiritse muita matkustajia.

(MTV3)

Lue myös juttu:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme