Mainos
Mainos

Naista syytetään lastensa hukuttamisesta – nosti 3- ja 6-vuotiaat ammeeseen ja istui päälle

Naista syytetään kahden lapsensa hukuttamisesta Pittsburghissa, Yhdysvaltain Pennsylvanian osavaltiossa.

Syyttäjän mukaan nainen oli nostanut 3- ja 6-vuotiaat lapsensa ammeeseen ja istunut heidän päälleen vuonna 2014. Syyttäjän mukaan nainen on selittänyt tekoaan halulla keskittyä vanhimman lapsensa kasvattamiseen. Tapauksesta kertoo muun muassa CBS News.

Naiselle vaaditaan tuomiota murhasta. Syyttäjän mukaan nainen oli tapahtumapäivänä saattanut vanhimman, 7-vuotiaan poikansa koulubussiin ja kävellyt takaisin perheen asunnolle suunnitellen kahden nuoremman lapsen tappamista. Lasten isä oli tapahtuma-aikaan töissä.

Syyttäjän mukaan nainen oli asetellut lapsensa vatsalleen kylpyammeeseen ja istunut heidän päälleen kunnes lapset olivat tajuttomia. Toinen lapsista kuoli välittömästi ja toinen neljä päivää myöhemmin. Kuolinsyytutkinnassa molempien todettiin hukkuneen.

Naisen oikeudenkäynnissä keskiviikkona kerrottiin myös aiemmista tapauksista, jotka ovat syyttäjän mukaan merkki siitä, että nainen on pyrkinyt vahingoittamaan lapsiaan jo aiemmin.

Vuonna 2009 nainen sai sakon lapsensa heitteillejätöstä. Hän oli jättänyt lapsensa lukittuun autoon ostoskeskuksen parkkipaikalle. Paikalle vartijoiden hälyttämä poliisi mittasi auton sisäilman lämpötilan 45-asteiseksi.

Lisäksi oikeudessa käsiteltiin vuonna 2013 naisen vanhempien luona sattunutta onnettomuutta, jossa nainen peruutti autollaan kahden nuorimman lapsen yli. Tapausta ei tutkittu tuolloin rikoksena.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme