Mainos
Mainos

Naisten salakuljettajien suurpidätys Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa on paljastunut laaja ihmiskauppaepäilytapaus. Rikollisjärjestön epäillään tuoneen maahan prostituoiduiksi useita eteläkorealaisia naisia.

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi on pidättänyt 47 ihmistä epäiltynä eteläkorealaisten naisten laajamittaisesta salakuljettamisesta maahan ja pakottamisesta prostituutioon. Pidätykset tehtiin torstaina perättäisinä ratsioina San Franciscossa ja Los Angelesissa.

Noin 150 naista otettiin suojavankeuteen ratsioiden yhteydessä. Heidän epäillään olevan aasialaisia naisia salakuljettavan rikollisjärjestön uhreja. Poliisi tutkii, kuinka naiset on tuotu maahan ja miten heitä on kohdeltu.

Naiset ovat joutuneet työskentelemään prostituoituina bordelleissa ja hieromalaitoksissa. Syyttäjän mukaan naiset lupasivat maksaa 16 000 dollaria salakuljettamisestaan Yhdysvaltoihin. Perillä heidät laitettiin työskentelemään prostituoituina maksaakseen salakuljettamisesta tulleet velkansa takaisin rikollisliigalle.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme