Mainos
Mainos

Näky kuin Jurassic Parkista! Jättiläismäinen alligaattori tupsahti keskelle golf-kenttää Floridassa

Floridalaisgolffarit hieraisivat taatusti pari kertaa silmiään, kun viheriön yli taapersi lähes viisimetrinen jättiläisalligaattori.

Tavallinen sunnuntaipäivä muuttui hieman jännittävämmäksi Palmettossa Floridassa, kun Buffalo Creekin golfkentälle ilmestyi jättiläismäinen alligaattori.

Muinaisajan dinosaurusta muistuttava jättimäinen alligaattori käveli täysin tyynesti viheriön yli, eikä juuri kiinnittänyt huomiota paikallaoleviin ihmisiin.

Daily Mail -lehden mukaan tyrmistyneet golffarit puolestaan lopettivat pelaamisen ja ryhtyivät kuvaamaan älypuhelimillaan majesteettisissa mitoissa olevaa eläintä.

Paikalla ollut Charles Helms lisäsi videonsa Facebookiin, josta se levisi räjähdysmäisesti. 

"Vähän kuin pelikentän maskotti"

Ilmeisesti monsterikokoinen otus on tyypillinen näky seudulla. Paikalliset kertovat, että alligaattori viihtyy usein kentän liepeillä, eikä juurikaan häiriinny pelaajista.

– Hän ei häiritse ketään eivätkä pelaajat häiritse häntä. Hän on vähän kuin pelikentän maskotti. Hän on asunut täällä erittäin pitkään,  golfkentän työntekijä kuvaili lehden mukaan.

Isoin Floridassa tavattu alligaattori oli mitoiltaan noin 4,2 metriä.  Nyt tavattu jättiläisalligaattori on arvioiden mukaan vielä isompi, lähes viisimetrinen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme