Mainos
Mainos

Nälkäinen merileijona raahasi kalastajan veneestä veden alle

Yhdysvalloissa 62-vuotias kalamies joutui nälkäisen merileijonan hampaisiin viikonloppuna. Merileijona oli nykäissyt kalaa roikottaneen kalastajan pois veneestään San Diegossa.

Tapaus sattui kalastajan ollessa saapumassa Mission Bayn satamaan sunnuntaina iltapäivällä.

Merileijona oli hypännyt vedestä tavoittelemaan kalastajan kädessä ollutta kalaa, kun mies oli poseerannut saaliinsa kanssa kuvaa varten. Merileijona oli noussut vasten aluksen kaidetta napatakseen kalan. Eläin oli tarrannut samalla kiinni kalastajasta ja kiskonut miehen veteen.

Kalastaja oli raahautunut merileijonan mukana pohjaan saakka ennen kuin oli päässyt irti eläimen otteesta ja takaisin pintaan. Silminnäkijöiden mukaan mies oli ollut veden alla noin 15-20 sekuntia. Vesi tapahtumapaikalla oli noin kuuden metrin syvyistä.

Kalastaja toimitettiin paikalta sairaalaan. Mies oli saanut tilanteessa haavoja käsiinsä ja jalkoihinsa, lisäksi hän kärsi sokista, San Diegon pelastuslaitokselta kerrottiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme