Mainos
Mainos

Nämä jäävät Obamalle muistoksi - katso Niinistön lahjalista Valkoiseen taloon

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja hänen perheensä saivat Suomen tuliaisina kulttuuria, designia ja teknologista huippuosaamista

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio ovat ilahduttaneet Yhdysvaltain vierailun isäntiään muun muassa kirjoilla.

Presidentin viestintäpäällikkö Katri Makkonen kertoo, että Michelle ja Barack Obaman tyttäret saivat tuliaisiksi suomalaista nuortenkirjallisuutta. He pääsevät tutustumaan Salla Simukan ja Maria Turtschaninoffin teoksiin. Erityisesti rouva Obama on puhunut lukemisen puolesta ja toiminut aktiivisesti sen eteen.

Michelle Obama sai Kalevala-korun Naisen Ääni -korusarjan rintakorun. Sen on suunnitellut Kirsti Doukas. Korusarja juhlistaa tasa-arvon edelläkävijöiden satavuotiasta historiaa.

Presidentti Barack Obama sai Suunto-älykellon. Suunnon kellot edustavat modernia suomalaista korkean luokan teknologista osaamista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme