Mainos
Mainos

Natascha Kampuschin sieppausta tutkiva tuomittiin herjauksesta

Itävaltalaisen Natascha Kampuschin sieppausta tutkivan lautakunnan johtaja on tuomittu sakkoihin siepatun äidin kunnian loukkaamisesta. Tänään tuomion saanut mies soimasi Kampuschin äitiä sanomalla, että siepatun tytön oli parempi olla sieppaajansa kuin äitinsä luona.

Aiemmin Itävallan perustuslakituomioistuimen presidenttinä toiminut mies totesi myös, ettei Kampuschin äiti ole ollut erityisen rakastava tai hellä tytärtään kohtaan. Hänen mukaansa on mahdollista, ettei Kampusch edes halunnut paeta sieppaajansa luota.

Mies tuomittiin herjauksesta 10 000 euron sakkoihin. Hän kertoi harkitsevansa eroa tutkintalautakunnan johtajan paikalta.

Nyt 21-vuotias Natascha Kampusch oli vangittuna sieppaajansa kellarissa kahdeksan vuoden ajan. Hän pääsi pakenemaan sieppaajaltaan 2006. Tämä teki itsemurhan heti Kampuschin karattua.

(MTV3 - STT - AFP - DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme