Mainos
Mainos

Nato pommitti polttoainevarastoja ja satamaa

Naton koneet pommittivat myöhään eilisiltana eteläisessä Serbiassa sijaitsevaa Nisin kaupunkia, jossa kohteena olivat teollisuusalueet ja polttoainevarastot. Lisäksi Serbian tiedotusvälineet kertoivat Naton pommittaneen Tonavan varrella sijaitsevaan Pravohon satamaa ja keskisessä Serbiassa lähellä Kraljevoa sijaitsevaa lentokenttää.

Nisissä polttoainesäiliöiden pommitukset aiheuttivat kiivaan tulipalon. Silminnäkijöiden mukaan puoli kaupunkia näytti olevan tulessa. Toistaiseksi Serbian tiedotusvälineet ovat kertoneet vain yhden ihmisen loukkaantuneen iskuissa.

Naton ilmaiskut Jugoslaviaa vastaan ovat jatkuneet jo kuusi viikkoa. Kansainvälisten tarkkailijoiden mukaan myös serbijoukot ja Kosovon vapautusarmeija UCK kävivät eilen kiivaita taisteluita Kosovossa. Näiden taistelujen mahdollisista uhreista ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa.
(STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme