Mainos
Mainos

Nato varovaisen toiveikas neuvottelujen suhteen

Naton tiedottajan mukaan sotilasliiton edustajat ovat varovaisen optimistisia Naton ja Jugoslavian välisten vetäytymisneuvottelujen suhteen. Neuvotteluja on tänään jatkettu Makedoniassa.

Jugoslavian apulaisulkoministeri Nebojsa Vujovic on lähtenyt Kosovo-neuvotteluista keskustelemaan sopimusehdoista Belgradiin. Vujovic on yksi Jugoslavian valtuuskunnan avainhenkilöistä. Nato-lähteiden mukaan Vujovicin lähtö ei kuitenkaan merkitse sitä, että sotilasedustajien neuvottelut serbijoukkojen vetäytymisestä Kosovosta olisivat ajautuneet karille.

Naton valtuuskunta on varovaisen toiveikas sen suhteen, että Nato ja Jugoslavia allekirjoittavat vielä tänään sopimuksen serbijoukkojen vetäytymisestä Kosovosta.

Lisäksi läntisten sotilasjohtajien kerrotaan neuvottelevan tänään Venäjän edustajien kanssa siitä, miten jopa 10 000:sta miehestä koostuva venäläinen joukko voi osallistua rauhanturvaoperaatioon ilman, että se toimisi Naton alaisuudessa.
(MTV3-STT-Reuters)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme