Mainos
Mainos

Naton pommitukset jatkuivat

Nato on pommittanut päivänvalossa Kosovoa. Jugoslavian uutistoimisto Tanjug kertoo, että sotilasliitto on tuhonnut tietoliikenneyhteyksiä Pristinan lähellä. Viime yönä Nato pommitti Pristinan lentokenttää. Huono sää kuitenkin haittasi yöllä sotilasliiton suunnitelmia.

Nyt päivällä iskujen kohteena on ollut myös muun muassa Länsi-Kosovossa sijaitseva Pecin kaupunki. Uutistoimisto Beta puolestaan kertoo räjähdyksistä useissa Serbian kaupungeissa.

Kosovon pakolaisille harkitaan ilma-apua

Nato selvittää, voiko Kosovon pakolaisille pudottaa apua lentokoneesta. Periaatteessa Natolla on valmis suunnitelma, mutta sille halutaan vielä saada kaikkien Nato-maiden tuki, kertoo Ranskan asevoimien esikuntapäällikkö. Suurin ongelma on siinä, että apu saattaisi jäädä tehottomaksi, sillä Kosovon sisällä olevien pakolaisten olinpaikat eivät ole tarkasti selvillä. Tosin apupakettien pudottamista puolustetaan sillä, että se olisi parempi kuin ei mitään.
(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme