Mainos
Mainos

Neljä nuorukaista katosi mystisesti Pennsylvaniassa – poliisi epäilee rikosta

Yhdysvaltain Pennsylvaniassa ilmoitettiin viikon sisällä kadonneeksi neljä nuorta miestä.

22-vuotias Mark R. Sturgis nähtiin viimeksi perjantaina 7. heinäkuuta, kun hän lähti tapaamaan ystäväänsä Thomas C. Meoa, 21. Kummastakaan ei ole tämän jälkeen havaintoja. 

Samana päivänä katosi myös 18-vuotias Dean A. Finocchiaro, jonka nähtiin nousevan auton kyytiin. Seuraavan viikon keskiviikkona katosi vielä neljäs mies, 19-vuotias Jimi Tar Patrick.

Poliisi ei ole vahvistanut sitä, liittyvätkö katoamiset toisiinsa, mutta kadonneet miehet tunsivat mahdollisesti toisensa, kertoo CNN.

Etsinnät ovat keskittyneet alueella sijaitsevalle suurelle maatilalle, jota on tutkittu muun muassa koirien, metallinpaljastimien ja kaivinkoneiden avulla. Myös FBI on osallistunut etsintään. Poliisin mukaan on syytä epäillä rikosta.

Maatilan omistajien 20-vuotias poika pidätettiin maanantaina ampuma-aserikoksesta epäiltynä, mutta hänet vapautettiin takuita vastaan.

BBC:n mukaan viranomaiset tutkivat myös hänen osuuttaan katoamistapauksiin, mutta häntä ei toistaiseksi pidetä epäiltynä.

Poliisin mukaan johtolangat viittaavat siihen, että etsinnät on syytä keskittää maatilan alueelle. Poliisin oli johdattanut maatilalle Finocchiaron matkapuhelimesta saatu signaali.

Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa siitä, ovatko kadonneet miehet elossa.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme