Mainos
Mainos

Neljä nuorukaista katosi mystisesti Yhdysvalloissa – poliisi löysi maatilalta ruumiita, epäilty yritti myydä kadonneen autoa eteenpäin

Yhdysvalloissa Pennsylvanian osavaltiossa kadonneiden neljän nuoren miehen etsinnöissä on tapahtunut uusi käänne, kertoo NBC.

Neljä nuorukaista katosi viikon sisällä. Nyt poliisi on löytänyt eräältä suurelta maatilalta ihmisten jäänteitä. Eräs vainajaista on tunnistettu kadonneeksi 19-vuotiaaksi Dean A. Finocchiaroksi.

Poliisi on tehnyt Soleburyn alueella sijaitsevalla maatilalla etsintöjä muun muassa koirien, metallinpaljastimien ja kaivinkoneiden avulla. Poliisi ei ole vielä pystynyt vahvistamaan, kuuluvatko loput löydetyt ruumiit kolmelle muulle kadonneelle miehelle.

– Kysymys on henkirikoksesta. Emme vain vielä tiedä, kuinka monesta, Bucksin piirikunnan syyttäjä Matt Weintraub ilmoitti torstaina aamulla Suomen aikaa.

Maatilan lähistöllä asuva nainen kertoo medialle kuulleensa alueelta laukauksia niihin aikoihin, kun nuoria miehiä oli kadonnut.

Viranomaiset epäilevät, että maatilan omistavan perheen poika Cosmo DiNardo liittyy tapaukseen. Hänet pidätettiin keskiviikkona sen jälkeen, kun hänen uskottiin yrittäneen kaupata eteenpäin eräälle kadonneista miehistä kuulunutta autoa. Häntä vastaan ei tosin ole vielä nostettu syytettä.

Aiemmin maanantaina DiNardo pidätettiin epäiltynä aserikoksesta, mutta hän pääsi vapaalle takuita vastaan. NBC:n mukaan miehellä olisi taustallaan myös mielenterveysongelmia.

Syyttäjän mukaan epäilty ja kadonneet miehet tunsivat ilmeisesti toisensa. Epäillyn vanhemmat julkistivat asianajajansa kautta lausunnon, jossa he vakuuttavat auttavansa tutkivia viranomaisia kaikin mahdollisin tavoin. Epäillyn puolustukseksi on palkattu myös lakimies.

22-vuotias Mark R. Sturgis nähtiin viimeksi perjantaina 7. heinäkuuta, kun hän lähti tapaamaan ystäväänsä Thomas C. Meoa, 21. Kummastakaan ei saatu tämän jälkeen havaintoja.

Samana päivänä katosi myös eilen kuolleena löydetty Finocchiaro, jonka nähtiin nousevan auton kyytiin. Seuraavan viikon keskiviikkona katosi vielä neljäs mies, 19-vuotias Jimi Tar Patrick

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme