Mainos
Mainos

Neljässä päivässä murheellisten ampumisten suma: "Laittakaa aseet lukkojen taakse"

Yhdysvalloissa Houstonissa viranomaiset ovat kehottaneet vanhempia pitämään aseensa poissa lasten ulottuvilta. Kehotus annettiin kahden pikkulapsen kuoltua ja yhden haavoituttua kriittisesti ampumatapauksissa neljän päivän sisällä. Tapauksista kertoo CNN.

Perjantaina 3-vuotias poika menehtyi ammuttuaan vahingossa itseään kotoaan löytämällään aseella.

Sunnuntaina kuoli puolestaan nelivuotias poika ”samankaltaisissa olosuhteissa”, Harris Countyn sheriffintoimisto kertoi.

Kolmas tapaus sattui maanantaina 5-vuotiaan pojan ammuttua 6-vuotiasta veljeään. Poika vietiin sairaalaan kriittisessä kunnossa.

– Minulla ei ole aavistustakaan, kuinka hän sai aseen tai missä se oli. Meillä on kassakaappi täällä, mutta en tiedä oliko se kassakaapissa, vai olimmeko kuljettaneet sitä mukanamme ja laskeneet sen johonkin, poikien setä Thomas Gray sanoi CNN:n yhteistyökanavan KPRC:n haastattelussa.

Poliisi muistutti tapausten jälkeen alueen asukkaita siitä, että nämä pitäisivät aseensa lukkojen takana. Poliisi myös kehotti puhumaan lapsille siitä, että nämä eivät koskisi aseisiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme