Mainos
Mainos

Nepalin prinsessa kuoli helikopteriturmassa

Prinsessa Prekshya, Nepalin kuningattaren sisar, kuoli tänään helikopterionnettomuudessa, kertoi Nepalin ilmailuvirasto. Turmassa sai surmansa kaikkiaan kuusi matkustajaa ja miehistön jäsentä. Muiden matkustajien henkilöllisyydestä ei ole tietoa.

Onnettomuus sattui Nepalin länsiosassa, kun helikopteri toistaiseksi tuntemattomasta syystä syöksyi Himalajan vuoriston juurella sijaitsevaan Rarajärveen.

Prinsessan kuolema on uusin tragedia Nepalin kuningasperheessä, jonka jäsenistä suurin osa surmattiin verilöylyssä kesäkuussa. Prekshyan sisaren mies Gyanendra kruunattiin Nepalin kuninkaaksi sen jälkeen kun hänen veljensä, kuningas Birandra sekä kahdeksan muuta kuningasperheen jäsentä sai surmansa palatsissa sattuneessa verilöylyssä.

Ampuja oli kruununprinssi Dipendra, joka myöhemmin ampui itsensä. Prinsessa Prekshya selvisi verilöylystä, sillä hän ei selkäkivun vuoksi osallistunut päivällisille, joiden jälkeen ammuskelu tapahtui.

(MTV3-STT-Reuters-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme