Mainos
Mainos

New Jerseyn turma todennäköisesti onnettomuus: Saiko kuljettaja sairauskohtauksen?

Yhdysvaltain New Jerseyssä eilen tapahtuneen junaturman uhrien määrä on täsmentynyt.

Aamuyön tietojen mukaan Hobokenin asemalla kuoli yksi ja loukkaantui 114 ihmistä.  
Turmassa kuoli 34-vuotias paikallinen nainen, joka oli ollut odottamassa aseman laiturilla ja jäi sinkoilleen romun alle. Useat loukkaantuneista ovat kriittisessä tilassa. 

Toistaiseksi ei ole saatu selville, miksi paikallisjuna syöksyi asemalle täyttä vauhtia. Junan kuljettaja selviytyi rajusta onnettomuudesta hengissä, ja häntä on jo kuulusteltu. 

New Jerseyn kuvernööri Chris Christie kertoi kaiken viittaavan siihen, että junan suistuminen raiteilta oli onnettomuus. 

-Oliko se järjestelmähäiriö? Oliko se inhimillinen virhe? Oliko kyse kuljettajan sairauskohtauksesta? Emme tiedä, Christie sanoi. 

Onnettomuustutkijoiden toivotaan saavan käsiinsä tänään tiedot laitteesta, joka tallentaa tietoja junan nopeudesta ja jarrutuksista. 

Yhdysvaltain edellinen paha junaturma sattui toukokuussa 2015, kun Washingtonin ja New Yorkin välillä kulkenut juna suistui raiteilta Philadelphiassa. Kahdeksan ihmistä kuoli ja 200 loukkaantui.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme