Mainos
Mainos

New Yorkin ja New Jerseyn räjähdyksistä etsitty mies kiinni tulitaistelun jälkeen

New Yorkissa ja New Jerseyssä räjähtäneiden pommien johdosta etsitty mies on saatu kiinni New Jerseyn Lindenissä. Poliisi otti miehen kiinni tulitaistelun jälkeen. Epäilty haavoittui tulitaistelussa.

Yhdysvaltalaisviranomaiset kertoivat aiemmin, että pommeilla on yhteys. Tieto miehen kiinni saamisesta tuli vain neljä tuntia sen jälkeen, kun poliisi etsintäkuulutti 28-vuotiaan miehen molemmista räjähdyksistä.

Linden sijaitsee Elizabethin pikkukaupungin lähistöllä, joka on epäillyn Ahmad Khan Rahamin kotikaupunki. Poliisi löysi viime yönä Elizabethin rautatieasemalta epäilyttävän paketin, jossa oli useita omatekoisia räjähteitä. Yksi räjähteistä laukesi tänään, kun pommiryhmä yritti purkaa sitä, mutta kukaan ei loukkaantunut räjähdyksessä.

Liittovaltion poliisin FBI:n mukaan ketään ei enää etsitä eikä alueella uskota olevan aktiivista terroristisolua.  

New Yorkissa Manhattanilla viikonloppuna räjähtänyt pommi haavoitti 29:ää ihmistä. Myös New Jerseyssä räjähti putkipommi roskalaatikossa Seaside Parkissa jo viikonloppuna. Roskis sijaitsi merijalkaväen hyväntekeväisyystapahtuman reitillä. Tapahtuman alkua oli kuitenkin siirretty, mikä saattoi pelastaa ihmishenkiä, sillä räjähdys ei vaatinut uhreja.

Lauantaina Manhattanilla sattuneessa räjähdyksessä loukkaantui 29 ihmistä:

New Jerseyn Elizabethin kaupungissa sattui tänään aamulla uusi räjähdys.

New Jerseyssä pommi yritettiin räjäyttää hallitusti, mutta kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme