Mainos
Mainos

New Yorkin lähtevät lennot lennetään jälleen

New Yorkin suljettuna olleet lentokentät on avattu, Yhdysvaltain ilmailuviranomaiset kertovat.

Kaupungin kolme päälentokenttää suljettiin lähes vuorokauden ajaksi, mutta nyt New Jerseyn Newarkin sekä New Yorkin John F. Kennedyn ja La Guardian kentät on avattu ainakin lähteville lentokoneille, lentokenttäviranomaiset ilmoittivat. La Guardian kentän uskotaan kykenevän vastaanottamaan saapuvia lentoja jo tänä yönä, toiset kentät joutuvat odottamaan huomisaamuun.

Lumentulo on hidastanut myös muunlaista liikennöintiä. Eri osavaltioissa on raportoitu tusinan verran moottoritiekuolemia, jotka ovat johtuneet huonoista sääolosuhteista. New Yorkin metrossa yksi vaunuista jäätyi radalle kesken matkan, ja ihmiset joutuivat odottamaan seitsemän tunti ulos pääsyään.

Nyt Yhdysvaltain koillisosassa riehunut lumimyrsky on siirtynyt Kanadaan päin. Yhdysvalloissa lunta tuli puoli metriä, joten sen ei arvella sulavan hetkessä. Pakkaslukemia maahan odotetaan vasta loppuviikosta.

(MTV3 - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme