Mainos
Mainos

Nigerian tunnetuin moniavioituja kuoli 93-vuotiaana – miehellä yli 80 vaimoa

Nigerialaismies, jolla oli 86 vaimoa, on kuollut 93-vuotiaana, kertoo muun muassa BBC ja Daily Nigerian.

Mohammed Bello Abubakar oli muslimipappi, joka tunnettiin myös lempinimellä Baba Masaba. Hän kuoli lauantaina Nigeriassa sairauteen, josta ei ole kerrottu julkisuuteen.

Monet hänen aviomistaan naisista olivat menneet alun perin hänen luokseen parannuttamaan sairauksiaan.

BBC kertoi miehestä vuonna 2008, ja tuolloin hänellä oli 86 vaimoa. Nigerialaisen Daily Trust -lehden mukaan hänellä oli kuollessaan jo 130 vaimoa, joista osa on raskaana. Vuonna 2008 BBC kertoi hänellä olevan ainakin 170 lasta, Daily Trustin mukaan hänellä olisi nyt jo 203 lasta.

– Minä en etsi vaimoja, vaan he tulevat luokseni. Näen asian niin, että jumala on pyytänyt minulta tehtävää ja siksi menen heidän kanssaan naimisiin, Baba Masala sanoi BBC:lle vuonna 2008.

Yli 20 vuotta Baba Masalan kanssa tuolloin naimisissa ollut Ganiat Mohammed Bello sanoi tavanneensa miehen ollessaan yläasteella. Hän kertoo äitinsä vieneen hänet miehen vastaanotolle. Tämän jälkeen mies kosi.

– Sanoin, etten voi mennä vanhemman miehen kanssa naimisiin, mutta hänen mukaansa se oli suora määräys jumalalta, Ganiat Mohammed Bello sanoi BBC:lle.

Nigerian viranomaiset luokittelivat perheen kultiksi.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme