Mainos
Mainos

Nizzan uhrien henkilöllisyydet alkavat paljastua: Saksalainen opettaja ja kaksi opiskelijaa kuolleiden joukossa

Berliinin viranomaiset ovat vahvistaneet, että kolme saksalaista on kuollut Nizzan terroriteossa, kertoo Sputnik News. Myös DW News kertoo, että useat paikallismediat ovat raportoineet Nizzan uhrien joukossa olevan myös kolmen saksalaisen, mutta sen mukaan tietoa ei olisi vahvistettu vielä virallisesti.

Sputnik News perustaa tietonsa N24 TV-kanavan sitaattiin, jonka mukaan Berliinin senaatin koulutuksen ja tieteen osasto olisi vahvistanut kolmen saksalaisen kuolleen Nizzan iskussa.

Viranomaisten tiedotteen mukaan opettaja ja kaksi lukiolaista Berliinistä Paula Fürst-nimisestä koulusta olisivat kuolleet Nizzan iskussa.

Eräs koulun opettajista kertoi Tagesspiegel -sanomalehdelle, että kolme ihmistä on ilmoitettu kadonneeksi, ja koulu on yhteydessä Saksan ulkomiisteriöön.

Sputnik Newsin mukaan opettaja ja oppilaat olivat Nizzassa lomamatkalla.

Berliiniläinen poliitikko Florian Graf on julkaissut DW:n mukaan julkaissut Facebook-päivityksen, jossa hän kertoo kolmen saksalaisen menehtyneen Nizzazza.

– On nyt surullinen tosiasia, että berliiniläinen opettaja ja kaksi oppilasta ovat uhrien joukossa. Ajatuksemme ja sympatiamme ovat uhrien omaisten, heidän ystäviensä ja opiskelutovereidensa luona näiden vaikeiden tuntien aikana, Graf kirjoittaa.

Ainakin kuuden berliiniläisen koulun luokkia on ollut viimeisen viikon ajan lomalla Ranskan eteläosassa. Useat koulut ovat olleet yhteydessä paikallislehtiin ja kertoneet opettajiensa ja oppilaidensa olevan turvassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme