Mainos
Mainos

Nobelin rauhanpalkinnon saajia arvuutellaan taas

Ilmastonmuutoksen torjujana kunnostautunut Al Gore on ykkössuosikki sekä NordicBetin että Unibetin mukaan. Listojen viimeisinä ovat Vladimir Putin ja George W. Bush.

Yhdysvaltain varapresidentti Al Gore, juutalaislapsia pelastanut puolalaisnainen Irena Sendler ja YK:n ilmastopaneelin johtaja Rajendra Pachauri ovat kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen mukaan suosikkeja Nobelin rauhanpalkinnon saajiksi. Arvostetun palkinnon saaja julkistetaan Oslossa perjantaina.

Ilmastomuutoksen torjujana kunnostautunut Gore on ykkössuosikki sekä NordicBet-toimiston ja peliyhtiö Unibetin listoilla. NordicBetin mukaan Goren voittokerroin on 4,00. Sama voittokerroin on Irena Sendlerilla, jonka kerrotaan pelastaneen noin 2500 juutalaislasta kuolemalta Puolassa toisen maailmansodan aikana.

Presidentti Martti Ahtisaari on viidentenä NordicBetin listalla ja hänen kertoimensa on 7,50. Jo viime vuonna Ahtisaari sanoi saaneensa tarpeekseen palkintoveikkauksista. Hän sanoi tuolloin, ettei hän halua olla joka ikinen vuosi spekulointien kohteena.

NordicBetin listan peräpäätä pitää Venäjän presidentti Vladimir Putin, jonka kerroin on hurja 1000,00. Unibetin listan jumbona on Yhdysvaltain presidentti George W. Bush kertoimenaan 300,00.

(MTV3-STT-NTB)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme