Mainos
Mainos

Norjalaispoliisi tappoi virka-aseella koulun pihalla

Norjalaiskoululla opettajaharjoittelijan tappanut poliisimies käytti veritekoon virka-asetta, kertoo Aftenposten-lehti verkkosivuillaan. Tiedon virka-aseen käytöstä vahvistaa Aftenpostenille poliisin erikoisyksikön apulaisjohtaja Martin Welhaven.

Tromssalainen poliisi ampui hengiltä naisen Slettaelvan alakoulun pysäköintialueella aamulla kello 8.30, kertoi alueen poliisimestari Truls Fyhn lehdistötilaisuudessa puolenpäivän aikaan. Poliisimies teki rikoksen vapaa-aikanaan. Hän ampui myös itseään ja haavoittui hengenvaarallisesti.

Uhri oli poliisimiehen entinen avopuoliso. Sekä ampuja että uhri olivat keski-ikäisiä. Mies on palvellut Tromssan poliisissa yli 20 vuotta. Uhri oli viimeistä päiväänsä työharjoitteluaan suorittava opettajaopiskelija.

Vaikka hyökkäys ei kohdistunut koulun oppilaisiin, kaksi lasta oli Aftonpostenin mukaan lähistöllä ampumahetkellä. Poliisi ei vielä puolenpäivän aikaan tiennyt, näkivätkö lapset tragedian.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme