Mainos
Mainos

Norjalaisvaltuuskunta Algeriaan

Kaksi norjalaisdiplomaattia on matkustanut Algeriaan kaksipäiväiselle vierailulle. Heidän tarkoituksenaan on koota tietoja maan väkivaltaisuuksista ja saada aikaan keskustelua viranomaisten kanssa.

Norjalaiset matkustivat Algeriaan lauantaina iltapäivällä. He neuvottelevat Algerian ulkoministeriössä, useissa suurlähetystöissä ja YK:n edustajien kanssa. Norjan ulkoministeriön mukaan Algerian hallitus on asettanut joitakin rajoituksia norjalaisdiplomaattien vierailulle. Algeria on ministeriön mukaan torjunut kaikki humanitaarista apua koskevat tarjoukset.

Turvallisuuslähteet kertoivat tänään, että Algeriassa on viime yönä murhattu jälleen 20 ihmistä. Hallitus syyttää murhista jälleen ääri-islamilaisia. Kulunut viikko on vaatinut liki 90:n ihmisen hengen Algeriassa. Maassa ensi keskiviikkona päättyvä pyhä paastokuukausi Ramadan on ollut levottomin kuuteen vuoteen.
(STT-NTB-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme