Mainos
Mainos

Norjan entinen terveysministeri teki itsemurhan

Norjan entinen terveysministeri 54-vuotias Tore Tönne löydettiin eilen illalla kuolleena tienvarren levähdyspaikalta Lierissä Kaakkois-Norjassa. Poliisin mukaan hän teki itsemurhan. Mikään ei viittaa rikokseen. Tönne oli viime aikoina ollut tiedotusvälineiden huomion kohteena, koska hän toiminut Kvärner-yhtiön konsulttina nostaessaan vielä palkkaa entisestä ministerinvirastaan.

Pääministerin kanslia kehotti Tönneä maksamaan takaisin kaksi kuukausipalkkaa, mihin hän ilmoitti suostuvansa. Poliisin talousrikosyksikkö etsintäkuulutti Tönnen lauantaina kirjanpitolain rikkomisesta, mutta peruutti etsintäkuulutuksen, kun hänen ilmoitettiin kadonneen.

Yleisövihjeen perusteella liikkeelle lähtenyt poliisipartio löysi entisen terveysministerin muutaman metrin päässä autosta pieneltä valaisemattomalta levähdyspaikalta. Tönnen perhe oli jo varautunut pahimpaan sen jälkeen kun hänestä ei ollut kuulunut mitään perjantai-iltapäivän jälkeen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme