Mainos
Mainos

Norjan poliisilla toinenkin epäilty Huuto-taulun varkaudesta

Poliisi epäilee löytäneensä yhden kolmesta varkaasta, jotka ryöstivät viime elokuussa Edvard Muchin kuuluisan Huuto-taulun. Epäilty on parhaillaan vankilassa kärsimässä tuomiota toisesta ryöstöstä.

Edvard Munchin maailmankuulun Huuto-taulun varkauteen on yhdistetty toinen epäilty, kertoo Norjan poliisi. Miestä ei ole ollut tarpeen pidättää, koska hän suorittaa parhaillaan tuomiota toisesta ryöstöstä. Viranomaisten mukaan noin 30-vuotiaan miehen epäillään olevan yksi kolmesta ryöstäjästä.

Aseistautuneet varkaat veivät kaksi Munchin maalausta, Huudon ja Madonnan, keskellä päivää taidemuseosta Oslossa elokuussa 2004. Molemmat taulut ovat yhä kateissa.

Viime perjantain poliisi pidätti puolestaan 37-vuotiaan miehen epäiltynä osallisuudesta varkauteen. Poliisi ei ole kuitenkaan kommentoinut tarkemmin, kuinka mies liittyy rikokseen.

(MTV3-AFP-Reuters-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme