Mainos
Mainos

Norjan pommi-iskun kohteena Bandidos-päällikkö?

Viattoman ohikulkijan eilen Drammenissa surmanneen pommin oli ilmeisesti määrä tappaa kiistelty Bandidos-päällikkö Michael Garzia Lerche Olsen, kirjoittivat norjalaislehdet tänään.

Voimakas pommi räjähti torstain vastaisena yönä Bandidos-moottoripyöräkerhon päämajassa Drammenissa Oslon lähistöllä. Lerche oli päämajassa pommihyökkäyksen aikana, mutta onnistui pääsemään rakennuksesta vahingoittumattomana, kirjoittivat norjalaislehdet Verdens Gang ja Dagbladet.

Lerche joutui murhayrityksen kohteeksi myös viime vuonna Norjassa. Lerchellä on pitkä "ura" moottoripyöräkerhojen johdossa. Hän aloitti Helvetin enkelien Tanskan-osaston johtajana ja johti 1980-luvulla osaston yhteenottoja kilpailevaa Bullshit-klubia vastaan.

Myöhemmin hänet kuitenkin erotettiin Helvetin enkeleistä ja vuoden 1993 tienoilla hän hakeutui Bandidosien leiriin. Tällä haavaa hän johtanee Bandidosien Helsingborgin-osastoa Ruotsissa. Helvetin enkelit ovat luvanneet palkkion Lerchen murhaajalle.
(STT-NTB)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme