Mainos
Mainos

Norjan puolustusministeriön virkailija löytyi surmattuna

Norjan puolustusministerin henkilökohtainen sihteeri Anne Orderud Paust, 47, ja hänen iäkkäät vanhempansa löydettiin surmattuina eilen. Norjan poliisi tutkii tapausta kolmoismurhana. Ruumiit löytyivät yhdestä huoneesta vanhempien maatilalta, joka sijaitsee Oslon pohjoispuolella.

Poliisi on vielä vaitonainen tapauksen yksityiskohdista. Poliisin mukaan toistaiseksi ei kuitenkaan ole näyttöä tapauksen yhteydestä kahteen attentaattiyritykseen, joiden kohteeksi Anne Orderud Paust ja hänen edesmennyt miehensä Per Paust joutuivat viime vuonna.

Heinäkuussa Orderud Paust löysi puoli kiloa dynamiittia kiinnitettynä autonsa pohjaan Oslossa. Räjähteestä puuttui kuitenkin sytytin. Elokuussa puolestaan tuntematon tuhopolttaja valeli pariskunnan Oslon-asuntoon johtavan porraskäytävän bensiinillä. Tulipaloa tai räjähdystä ei kuitenkaan sattunut. Kumpaakaan tapausta ei ole selvitetty.

Per Paust, Norjan ulkoministeriön palveluksessa ollut diplomaatti, menehtyi aiemmin tässä kuussa sairauteen.
(STT-Reuters)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme