Mainos
Mainos

Norjassa nousi kohu – poliitikko jahtasi pokemoneja kesken tärkeän puolustuskokouksen

Vasemmistojohtaja Trine Skei Granden käyttäytymisestä on noussut kohu Norjassa. VG-lehden mukaan Grande pelasi Pokemon Go -peliä kesken parlamentin ulko- ja puolustuspolitiikan suunnitelmien kuulemisen. 

Puolustusasiat ovat olleet näkyvästi esillä norjalaisessa mediassa viime aikoina. Kun parlamentissa käsiteltiin asiaa tänään, monet norjalaisen VG-lehden lukijat raportoivat lehdelle siitä, että vasemmistojohtajan mielenkiinto oli kohdistunut aivan toisaalle, nimittäin kännykkään ja pokemonien jahtaamiseen. 

Myös Styrk heimevernet -nimisessä Facebook-ryhmässä useat ovat raportoineet Skei Granden pelaamisesta ja liittäneet todistusaineistoksi ruutukaappauksia kännykkää räpläävästä Skei Grandesta. 

VG pyysi Skei Grandelta kommenttia tekstiviestitse Pokemon Go -pelin pelaamisesta kesken kokouksen.  

– Vastaan teille tekstiviestitse. Se vaati keskittymistä. Eikö niin saisi tehdä, Skei Grande vastasi lehdelle ja yritti näin selittää kännykän käyttöään kesken kokouksen ja kieltää Pokemon Go -pelin pelaamisen. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme