Mainos
Mainos

Norjassa pedofiliaskandaali: Päiväkodin mieshoitaja myöntänyt useita lasten raiskauksia

Mies, joka otettiin viime viikolla kiinni epäiltynä nelivuotiaan lapsen raiskauksesta, on myöntänyt lukuisia muitakin rikoksia, kertovat useat norjalaismediat. 

– Syytetty on myöntänyt tehneensä väkivaltaa lapselle viisi kertaa kahdessa päiväkodissa, poliisin lakimies Eli Valheim sanoo Norjan tv-kanavan haastattelussa.

Lapset on tunnistettu ja vanhempiin on oltu yhteydessä, jotta myös tapaukseen liittyviä lapsia voitaisiin kuulla.

Poliisi kertoi eilen kuulleensa jo yhtä lapsista ja toivoo kuulevansa kaikkia lapsia vielä tällä viikolla.

Päiväkodin hoitaja ja pidetty urheiluvalmentaja

Poliisi on vaitonainen tutkinnan vaiheista, mutta norjalaisen VG-lehden mukaan epäilty mies on noin 30-vuotias norjalainen, joka on työskennellyt koko työuransa oppikouluissa ja päiväkodeissa.

Bergenin paikallislehti kertoo, että mies oli vapaa-ajallaan aktiivisesti mukana myös nuorten urheilutoiminnassa. Paikallislehden mukaan lapset pitivät miehestä. 

VG on myös paljastanut miehen levittäneen lapsipornoa internetissä. 

Mies on ollut maanantaista lähtien tutkintavankeudesta.

– Hän on myöntänyt syyllisyytensä, ymmärtänyt tekojensa vakavuuden ja tekee yhteistyötä poliisin kanssa, epäillyn asianajaja Beate Hamre sanoo.

Mies pidätettiin Bergenissä viime viikon perjantaina vain kaksi päivää sen jälkeen, kun epäilty 4-vuotiaan raiskaus tapahtui.

Norjalaismedian jutut voi lukea täältä tai täältä

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme