Mainos
Mainos

Norjassa rysään ennätysmäärä heroiinia

Tshekkiläinen 31-vuotias mies ja itävaltalainen 33-vuotias nainen pidätettiin tänään 20 heroiinikilon salakuljetuksesta Norjassa.

Takavarikointi on suurin, mitä Norjassa on koskaan tehty. Pidätetyt pysäytettiin rutiinitarkastukseen Svinesundissa, jonne nämä olivat tulleet Ruotsin puolelta Saksassa rekisteröidyllä autolla. Huumekoira sai vainun heroiinista, joka oli piilotettu eri puolille autoa, mm. lokasuojiin ja puskuriin.

Oslon poliisi yrittää nyt selvittää, ketkä ovat olleet heroiinin mahdolliset vastaanottajat. Aine arvellaan salakuljetetun Oslon markkinoita varten.

Tullimiehet kuvasivat takavarikkoa silkaksi onnenkantamoiseksi. Ruotsista matkustaa vuosittain yli miljoona ajoneuvoa Norjaan Svinesundin kautta. Noin sata autoa otetaan tullissa sivuun ja vain muutama tarkastetaan perusteellisemmin. Norjan tulli on tänä vuonna takavarikoinut noin 43 kiloa heroiinia.
(STT-NTB)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme