Mainos
Mainos

Norjassa tunnelipalo

Yksi ihminen on yhä kateissa Norjan tunneliräjähdyksen jäljiltä. Pelastajat pelkäävät, että tunneliin varastoitu dynamiitti saattaa aiheuttaa uuden räjähdyksen.

Kaksi ihmistä sai surmansa ja 15 loukkaantui Drammenissa Norjassa, kun louhintavaiheessa olevassa liikennetunnelissa sattui voimakas räjähdys. Sen aiheutti todennäköisesti hitsauskipinä, joka sytytti eristysvaahdon tunnelin ilmastointikanavassa, sanoi rakennusmestari Martin Wiig Norjan tielaitoksesta. Eristysaine sytytti sen jälkeen tunnelissa olleen räjähdysaineen.

Tunnelissa riehuva tuli on niin voimakasta, että pelastajat eivät ole päässeet kadoksissa olevan työntekijän luokse. Tunnelin rakennustyö oli vasta alkanut ja sitä oli saatu louhittua ainoastaan 200 metriä. Tunnelin lopullinen pituus tulee olemaan 2,8 kilometriä ja sen on määrä olla valmis vuonna 2002.
(MTV3-AFP-STT-NTB)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme