Mainos
Mainos

Nukke vartioi vankeja - kaksi pääsi karkuun

Kaksi vankia pääsi livahtamaan karkuteille argentiinalaisesta vankilasta, vaikka vartioinnin piti olla suurin piirtein kunnossa.

Neuquénin maakunnassa sijaitsevaa vankilaa vartioidaan peräti 15 vartiotornin voimin, mutta henkilökuntavajeen vuoksi vain kahdessa tornissa oli viime lauantaina elävä vartija. Kolmannessa oli vartijaa esittävä nukke, kertoo BBC.

- Teimme nuken jalkapallosta ja vanginvartijan hatusta, jotta vangit näkisivät varjon ja luulisivat nukkea oikeaksi vartijaksi, kertoi nimettömänä pysytellyt lähde paikalliselle Diario Rio Negro -lehdelle.

Nukke oli nimetty Wilsoniksi Tom Hanksin tähdittämän Cast Away -elokuvan mukaan.

Lähteen mukaan vankien karkaaminen johtuu täysin vartijoiden puutteesta. Hän toivoo, että tapaus pakottaisi Argentiinan poliittiset päättäjät toimimaan vankiloiden puolesta.

Vangit Walter Pozo ja Cesar Andres oli tuomittu aseellisesta ryöstöstä ja he olivat jo kärsineet suurimman osan tuomiostaan. Miehet jatkavat pakoaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme