Mainos
Mainos

Nuoren naisen ruumis löytyi puistosta – Poliisi epäilee: Hänen kimppuunsa hyökättiin jouluaattona

Iso-Britanniassa Lontoossa nuori nainen on löydetty Finsburyn puistosta tapettuna. Poliisi epäilee, että nainen olisi murhattu jouluaaton iltana. Poliisi on aloittanut asiassa murhatutkinnan. Asiasta kertoo BBC.

Poliisin mukaan nainen on iältään noin 20-vuotias. Hänet löydettiin puistorakennuksesta läheltä urheilukenttää Pohjois-Lontoossa. Naista ei vielä ole virallisesti tunnistettu.

Ketään ei ole pidätetty tapauksen johdosta. Poliisi odottaa parhaillaan ruumiinavauksen tuloksia, josta selviää tarkempi kuolinsyy. Ruumiin löysi ohikulkija.

Rikostutkija Nicola Wall uskoo, että naisen kimppuun hyökättiin puistossa mahdollisesti jouluaattona.

– Yritämme selvittää hyökkäyksen motiivin ja etsiä ihmisiä, jotka ovat mahdollisesti huomanneet jotakin epäilyttävää Finsburyn puiston pohjoisosassa joulun aikaan.

Lontoolaisen Evening Standard -lehden mukaan poliisi uskoo, että uhri voi olla jouluaattona kadonnut 22-vuotias nainen. Nainen katosi oltuaan viettämässä iltaa ystäviensä kanssa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme