Mainos
Mainos

Nuori mies kuoli Selviytyjät-sarjan kuvauksissa

Ranskan Selviytyjät-sarjan kausi on peruutettu yhden sarjan kilpailijoista kuoltua. 25-vuotias mieskilpailija kuoli kuvausten ensimmäisenä päivänä. Poliisin mukaan mies kuoli sydänkohtaukseen.

Ranskan Selviytyjiä kuvattiin Koh Rongin saarella, joka sijaitsee Kambodžan lounaisrannikolla.

Tuotantoyhtiön mukaan menehtynyt kilpailija oli valittanut krampeista kilpailussa järjestetyn haasteen aikana. Hän oli saanut ensiapua ohjelman lääkäriltä ja sen jälkeen hänet oli lennätetty sairaalaan. Mies menehtyi kuitenkin sairaalassa.

Selviytyjät-sarjan kuvausryhmän oli tarkoitus viipyä Kambodzassa kaikkiaan viisi kuukautta. Muut kilpailijat on lennätetty jo kotiin. Omaiset ovat Kambodzassa noutamassa menehtynyttä kilpailijaa.

Kyseessä on kolmas sarjan kuvauksissa sattunut kuolemantapaus. Vuonna 2009 Bulgarian Selviytyjien kuvauksissa kuoli sydänkohtaukseen 53-vuotias mies. Samana vuonna sarjan pakistanilaisversiossa puolestaan hukkui 32-vuotias kilpailija.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme