Mainos
Mainos

Nuorin Barcelonan iskussa kuollut on 3-vuotias tyttö – uhrien joukossa 24 maan kansalaisia

Tällä hetkellä sairaalassa on Katalonian terveysviranomaisten mukaan noin 15 ihmistä, mutta loukkaantuneita on yli sata. Barcelonassa tehdyssä iskussa kuoli 13 ihmistä.

Barcelonan La Ramblan pakettiautoiskun uhrien joukossa on viranomaisten mukaan ainakin 24 eri maan kansalaisia.

Iskun nuorimman uhrin uskotaan olevan kolmevuotias tyttö, asiasta kertoo sanomalehti Guardian, pohjaten tietonsa espanjalaismediaan. Hänen kerrotaan kuolleen nopeasti sen jälkeen, kun hänet oli viety sairaalaan.

Yksi 15:sta sairaalassa olevasta ihmisestä on kuusivuotias tyttö, joka on saanut aivoverenvuodon, kertoo sanomalehti Guardian siteeraten the New York Timesiä. Hänen kansalaisuutensa ei ole kuitenkaan selvinnyt.

Ei suomalaisuhreja

Suomen ulkoministeriöstä kerrottiin, että tällä hetkellä näyttää siltä, ettei joukossa ole suomalaisuhreja. Kokonaan sitä ei voida kuitenkaan sulkea pois.

Ulkoministeriön mukaan Suomen konsulaatilla Barcelonassa on suora yhteys paikallisiin viranomaisiin ja tilannetta seurataan aktiivisesti. 

STT kertoo, että Ulkoministeriön mukaan matkustusilmoituksen Barcelonaan on tehnyt yli 240 suomalaista. Matkustusilmoituksen ennen illan iskua oli tehnyt noin 80 ihmistä, eli niiden määrä on kasvanut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme