Mainos
Mainos

Nuorukainen haastoi vanhempansa oikeuteen: "He adoptoivat minut seksiorjakseen"

Yhdysvaltalainen nuorimies on haastanut adoptiovanhempansa oikeuteen Kaliforniassa.

Venäjältä Yhdysvaltoihin adoptoitu Denis Flynn väittää, että adoptiovanhemmat käyttivät häntä seksuaalisesti hyväkseen yli vuosikymmenen ajan. Nyt 23-vuotias Denis Flynn oli 9-vuotias, kun hänet adoptoitiin venäläisestä orpokodista Yhdysvaltoihin.

Flynn kertoo olleensa aikoinaan onnellinen lapsi kuullessaan adoptiovanhempien järjestyneen Yhdysvalloista. Pian muuton jälkeen karmea painajainen alkoi, kun adoptiovanhemmat Ralph ja Carolyn Flynn aloittivat poikaan kohdistuneen lähes päivittäisen seksuaalisen hyväksikäytön. Denis Flynnin mukaan hänen adoptioisänsä käytti häntä enemmän seksuaalisesti hyväkseen kuin hänen adoptioäitinsä, joka aloitti hyväksikäytön vasta kun poika oli 15-vuotias.

Asianajajat eivät kommentoi

Kaliforniassa Santa Clara Countyn poliisi pidätti Dennis Flynnin adoptiovanhemmat marraskuussa. He saivat useita vakavia syytteitä lapsen hyväksikäytöstä: Ralph muun muassa yli 40. Pariskunnan asianajajat ovat sanoneet julkisuudessa, etteivät voi kommentoida yksittäisiä syytöksiä tässä vaiheessa. 

Denis Flynn nosti asiassa siviilikanteen väittäen vanhempiaan "salaliittoteoriasta" adoptioasiassa. Denis Flynnin mukaan pariskunta adoptoi hänet todellisuudessa seksiorjakseen. 

Nuorimies on kertonut eläneensä unelmaansa saapuessaan 9-vuotiaana kolmen orpokotivuoden jälkeen pariskunnan kotiin Los Gatosin kaupunkiin. Hänellä oli oma huone, sänky ja televisio ja hän sai herkullista ruokaa. Muutaman kuukauden kuluttua saapumisesta vanhemmat aloittivat lapsen seksuaalisen hyväksikäytön. Nyt Denis Flynn hakee oikeutta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme