Mainos
Mainos

Nuorukainen virui viikon talon raunioissa Turkissa

Turkissa romahtaneen kerrostalon raunioissa lähemmäs viikon virunut nuorukainen on löydetty elossa, pelastustyöntekijät kertovat.

Kymmenkerroksinen uudehko rakennus sortui viime maanantaina Konyan kaupungissa, joka sijaitsee 250 kilometriä kaakkoon maan pääkaupungista Ankarasta. Onnettomuudessa sai surmansa ainakin 66 ihmistä ja uhriluku noussee raivaustöiden edetessä, uutistoimisto Anatolia kertoi.

Muhammet Kalem, 16, kertoi selvinneensä hengissä säästelemällä voimiaan nukkumalla. Hän jäi talon romahtaessa lohkareiden muodostamaan ilmataskuun, ja oli löydettäessä tilanteeseen nähden hyväkuntoinen.

-Tämä on todellinen ihme, sillä ihminen ei voi elää ilman vettä neljää päivää kauempaa, arvioi Konyan sairaalan johtava lääkäri Riza Saribabicci.

Talon romahduksen syyksi epäillään viallisia rakenteita. Poliisi on pidättänyt kaksi talon suunnitteluun ja urakointiin osallistunutta, joita vastaan nostettaneen syyte laiminlyöntien aiheuttamasta kuolemantuottamuksesta.

(MTV3-STT-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme