Mainos
Mainos

Nyt se on nähty: apinatkin juovat kokista

Thaimaassa paikallinen hotellin omistaja tarjoili apinoille herkkuja pöytäliinoilla katetuilta juhlapöydiltä. Paikalla oli tuhansia turisteja.

Pienessä Lopburi -kaupungissa Thaimaassa on jälleen vietetty perinteistä apinoiden herkkupäivää. Apinoille on katettu punaisille pöytäliinoille paikallisia herkkuja, hedelmiä ja jopa tölkeittäin Coca-Colaa.

Kaupunki on tunnettu apinoistaan ja niitä viliseekin kaikkialla: katoilla, sadevesiränneissä ja antiikkisessa hindutemppelissä. Apinoiden ruokailua oli katsomassa tuhansittain turisteja. Turistit näkivät myös apinoiden jälkeensä jättämän sotkun.

Idea apinoiden ruokkimisesta onkin paikallisen hotellin omistajan Yongyuth Kitawatananusontin. Hän halua juhlia apinoiden tuomaa liiketaloudellista hyötyä kaupungille.

- Lopburin apinat ovat erikoisapinoita - erilaisia kuin muut apinat, ne ovat city-apinoita, jotka eivät koskaan hyökkää ihmisten kimppuun, Kitawatananusont mainostaa.

Hän kuitenkin varottaa menemästä liian lähelle apinoita, etteivät nämä luulisi ihmisen aikovan vahingoittaa niitä.

(MTV3-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme