Mainos
Mainos

Poliisi tutkii gorilla-aitaukseen pudonneen pojan perheen toiminnan

Poliisi on aloittanut tutkinnan perheestä, jonka poika putosi gorillan aitaukseen Cincinnatin eläintarhassa Yhdysvalloissa. Turma sattui viime viikonloppuna, kun pikkupojan onnistui ujuttaa itsensä kalterien välistä gorilla-aitaukseen.

People-lehti kertoo, että Cincinnatin poliisi haluaa nyt tutkia tapauksen yksityiskohdat ja seikat, jotka johtivat turmaan ja gorillan ampumiseen.

Pojan perheen edustaja kertoo, että ketään perheenjäsentä vastaan ei ole ainakaan toistaiseksi nostettu syytteitä.

Poliisi on myös korjannut julkisuudessa olleen virheellisen tiedon pojan iästä. Gorilla-aitaukseen pudonnut poika on 3-vuotias, ei 4-vuotias kuten aiemmin on kerrottu.  

Tapahtumaketju sai alkunsa viime lauantaina, kun pikkupoika tippui gorilla-aitaukseen ja gorilla riepotteli paikallaolleiden mukaan poikaa kymmenen minuuttia. Eläintarhan johto teki pian putoamisen jälkeen päätöksen eläimen ampumisesta. 

Eläintarhaa on kritisoitu siitä, ettei se eläimen ampumisen sijasta käyttänyt nukutusnuolta gorillan taltuttamiseksi. Myös pojan perhe on saanut kritiikkiä osakseen. Vanhempia on kritisoitu siitä, etteivät he katsoneet lapsensa perään. Jotkut ovat olleet sitä mieltä, että lapsen vanhemmat pitäisi asettaa rikosoikeudelliseen vastuuseen tapahtumista.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot