Mainos
Mainos

Oaklandin tulipalossa menehtyneen koskettava jäähyväisviesti äidilleen: "Kuolen kohta"

Kalifornian Oaklandissa perjantaina roihunnut tuhoisa varastopalo vaati 36 kuolonuhria. Osa uhreista aavisti menehtyvänsä palossa, ja ehti lähettää lähimmäisilleen jäähyväiset, kertoo uutiskanava CNN.

CNN:n mukaan palon uhrit olivat kerääntyneet yhteen, halanneet ja suojanneet toisiaan vammoilta ja lähettäneet lähimmäisilleen jäähyväisviestejä. Koska uhrit olivat kerääntyneet tiiviisti yhteen suojatakseen toisiaan, osa oli ehtinyt ajatella kammottavaa kohtaloaan ja kaipaamaan jääviä lähimmäisiään.

Erään onnettomuudessa kuolleen tytön äiti oli herännyt lauantaiaamuna ja huomannut puhelimessaan musertavan tekstiviestin tyttäreltään.

"Kuolen kohta äiti", viestissä oli lukenut. 

"Kuolen pian. Rakastan sinua", oli puolestaan toisessa palon uhrin lähettämässä viestissä lukenut.

Viranomaiset ovat vahvistaneet, että uhrit olivat yrittäneet suojata toisiaan palolta ja osa oli ehtinyt lähettää viimeisen viestin.

Yhdysvaltalaismedia on pursunnut perjantaina tapahtuneen tulipalon jälkeen lukuisia juttuja uhrien taustoista, mutta myös selviytymistarinoita niistä onnekkaista, jotka selvisivät palosta.

Yksi palosta selvinnyt oli elokuvaohjaaja ja valokuvaaja Bob Mulé. Mulé pääsi pakenemaan varastorakennuksesta, ja joutui jättämään haavoittuneen ystävän jälkeensä, koska lämpötila ja savun määrä nousivat varastorakennuksessa sietämättömäksi.

– Minun oli pakko jättää hänet sinne, oli Mulé kertonut CNN:n haastattelussa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme