Mainos
Mainos

Obama ja McCain kohtaavat aamuyöllä

Yhdysvaltain presidentinvaalien toinen väittelykierros käydään yhä rumemman loanheittokampanjan keskellä. Demokraattien Barack Obama ja republikaanien John McCain kohtaavat toisensa Nashvillessä, Tennesseessä aamuyöllä Suomen aikaa.

Väittely on kyselytunti-tyyppinen: ehdokkaat vastaavat paikalla olevien, riippumattomien äänestäjien kysymyksiin sekä internetin kautta tulleisiin kysymyksiin.

Obama on kasvattanut johtoasemaansa juuri väittelyn alla, sillä maata riivaava talouskriisi on lisännyt demokraattipuolueen kannatusta. Kumpikin osapuoli on myös kiihdyttänyt vastapuolta mustamaalaavaa vaalimainontaa.

McCainin leiri on leimannut Obaman terroristeja kannattavaksi ja epäisänmaalliseksi. Obaman leirin mukaan McCain on osasyyllinen maan talousongelmiin, koska hän on tukenut presidentti Bushin epäonnistunutta talouspolitiikkaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme