Mainos
Mainos

Obama ja McCain pitävät Batmanista

Yhdysvaltojen presidenttikandidaatit Barack Obama ja John McCain ovat paljastaneet mieltymyksiään kertomalla musiikkimaustaan ja lempisankareistaan. Ehdokkaat valottivat myös ensimmäisiä elokuvamuistojaan.

Rebublikaanien ehdokas McCain on Batmanin kannattaja, demokraatti Obama valitsi Batmanin ja Hämähäkkimiehen. Musiikkimakua kysyttäessä McCain paljasti heikkoutensa Abbaan. Suosikkiartisteihin lukeutuivat myös Roy Orbison, Linda Ronstadt ja - yllätys yllätys - Usher.

Obama pitää Frank Sinatrasta, Bob Dylanista, Sheryl Crowsta ja John Coltranesta. Suosikki tv-sarjoistaan mies mainitsee M.A.S.H:in ja The Dick Van Dyke Show'n. McCain syttyy Seinfeldille ja Dexterille.

Elokuvateatterissa Obama on viimeksi nähnyt Shrek kolmannen, McCain leffan Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta. Obaman ensimmäinen elokuvamuisto on Born Free vuodelta 1966, joka kertoo afrikkalaisista leijonista. McCain muistaa Bambin vuodelta 1942.

-Ja kun hänen äitinsä kuoli, kyllä, minä itkin, McCain sanoo.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme